SERVEIS

INTERIORISME
Dissenyem vivendes amb acabats d’alta qualitat, des de la distribució dels espais, planificació, seguiment i execució de l’obra, fins a la il·luminació i acabats. Ens ocupem dels materials que revesteixen paviments, parets i sostres, i també cuines i banys, mobiliari i decoració.

Transformem casa teva en un espai còmode, original, exclusiu i únic.


DECORACIÓ

L’últim pas d’un bon interiorisme; definim els elements per acabar de donar personalitat a l’espai. Llum, color, textures i materials per fusionar el caràcter dels clients amb l’essència de l’espai. Mobiliari, il·luminació i elements decoratius.


CLAUS EN MÀ

Disseny, pressupost, planificació, coordinació de l’obra, execució, acabats, mobiliari, decoració. Gestionem el procés d’inici a fi per poder materialitzar la teva idea, el teu projecte, la teva il·lusió, amb eficiència i sense preocupacions. Estàs en les millors mans.


DISSENY D’ESPAIS COMERCIALS / PROFESSIONALS / RETAIL

Fem una inversió, mai una despesa. Redefinim l’espai comercial, les oficines, la consulta o el despatx professional. Aconseguirem transmetre els valors del teu negoci , que la qualitat dels teus productes i serveis estigui en consonància amb la percepció que té el client quan us visita. Millorem l’experiència de client.


INTERIORISME PER HOSTALERIA I RESTAURACIÓ

Els restaurants i hotels han de ser una extensió de la hospitalitat que volem oferir a casa, des del moment en el que els nostres convidats hi posen un peu.
És feina nostra que la planificació de l’espai, els materials, els colors i les textures acompanyin els menjars, els sabors i les olors per crear una experiència emocional completa i confortable, sense oblidar la funcionalitat i eficiència per l’staff.


AVANTPROJECTE


IL·LUMINACIÓ


APARADORISME